Restoran
Restorani osa koosneb kahest hubasest saalist ja köögist. Saalid on kujundatud pehmetes toonides ning kõik aknad avanevad merele.
Restorani temaatiline suund: autoriköök, Eesti toodete, Balti maitsete, Skandinaavia stiili ja Prantsuse tehnikate segu. Kõik see kokku ongi KOGU.
«„Minu jaoks on väga oluline tõeliselt kvaliteetse tooraine kasutamine ja alati püüan seda osta kohalikelt talunikelt ja tarnijatelt. Näiteks traditsioonilise retsepti järgi soolatud kilu pärineb Saaremaa talust, forell Pähkla farmist, vutt Järveotsa Vutifarmist, juust Andre Farmist ja orgaaniline eesti tatar Raplamaalt»
Pavel Gurjanov
KOGU Resto ja Pagar on tuntud eesti kokk ja KOGU Resto projekti asutaja, kaasomanik
Telliskivimaja, kus praegu asub restoran, kuulus XIX sajandi lõpus Malahhovite perekonnale, kes tegelesid kalapüügiga ja olid tõelise Tallinna kilu saladuse hoidjad. Nõukogude Liidu ajal oli siin kiluvabrik. .Oleme säilitanud hoone ajaloo mälestuse meie kuulsas kiluvõileivas.
Restorani osa koosneb kahest hubasest saalist ja köögist. Saalid on kujundatud pehmetes toonides ning kõik aknad avanevad merele.
Baaris pakume veini, kangemaid jooke, õlut ja siidrit. Samuti on valikus alkohoolseid ja alkoholivabu klassikalisi- ning autorikokteile..
Sünnipäeva või mõne muu tähtpäeva tähistamiseks võite rentida ühe meie kolmest saalist või terve restorani. Kui teil pole palju külalisi, võite pidustuse jaoks reserveerida ka mõned lauad. Pakume teile menüüd, arvestades teie soove. Kirjutage meile info@koguresto.ee
Võite rentida kogu restorani või ühe saalidest ürituse korraldamiseks. Koostöötingimused lepitakse kokku individuaalselt. Võtke meiega ühendust e-posti teel.
Kogu Resto on pererestoran ja rõõmustame lastega külaliste üle. Et täiskasvanud saaksid rahulikult õhtust süüa, on meil varustatud lastenurk. Väikestele külastajatele on olemas lastemenüü.
Kinkekaardid nimiväärtusega 25, 50 või 100 eurot kehtivad pagarikojas ja restoranis aasta jooksul. Ilusas ümbrikus kinkekaart on suurepärane kingitus.
Kaarte saab osta ainult kohapeal.