KOGU RESTO

Meie ajalugu ja filosoofia

Saa teada kohast, kus maitse kohtub ajalooga
 Kogu Resto Kokk
Peakokk Pavel Gurjanov

Pavel Gurjanovi uus maitsete projekt

Restorani teemaline suund: autori köök, segu Eesti toodetest, Läänemere maitsetest, Skandinaavia stiilist ja Prantsuse tehnikatest. Kõik see on KOGU!

Pavel Gurjanov
Kogu Resto Sild

Ajalugu

XX sajandi lõpus kuulus see tellisest hoone, mis on huvitav nii väljast kui ka seest, Malahhovi perele - ehtsale "Tallinna kilu" hoidjatele, kes tegelesid kalapüügiga. Nõukogude Liidu ajal oli siin kilu tootmise tehas.

Baarilett
Pagari sortiment

Väikestes hubastes ruumides asuvad KOGU pagarikoda ja kaasaegne restoran, kogu ettevõtte kontseptsioon põhineb Läänemere riikide elustiilil ja maitsetel.

 Restorani laud
 Resto interjöör

Restoran

Restorani osa koosneb kahest hubasest saalist ja köögist. Saalid on kujundatud pehmetes toonides, kõik vaated avanevad merele.

Baar

Esimene saal on varustatud massiivse baariletiga, mille taga segab kokteile enesekindlalt karismaatiline Aleks - pöördu julgelt tema poole, sest ta oskab soovitada sobivat jooki iga roa juurde meie muljetavaldavast kokteilimenüüst.

Jan, kellel näost ei kao kunagi naeratus, aitab sul leida oma tee veinimaailmas.

Kogu baar
Kokteilid
Pagarikoda
Pagariäri

Pagarikoda

Restorani osa koosneb kahest hubasest saalist ja köögist. Saalid on kujundatud pehmetes toonides, kõik aknad avanevad merele.

Meie meeskond

Brooneri kohe